Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tekmil kuruluşlarda en az 2 pare yangın çıkışı bulunması zorunludur. Başkaca örgülarda bulunacak insan nüshasına rabıtalı olarak yangın merdiveni çıkış skorsı da geriış gösterecektir.

Bu nedenle, satın alma hükümı vermeden önce yangın kapısı aksesuarlarının kalitesi dikkate allıkınmalıdır. Ayrıca aksesuarların kalitesi, yangın kapkaloriın uzun vadedeki başarımını etkisinde bırakır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir başka özelliği kilit + cenah seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Aynı zamanda kaçış yolu genişliği 180 cm’ den azca olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve amme binaları merdiven kapı ferahliği 120 cm’ den ensiz mümteni.

Uzay Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Yangın Kapısı Evgin çıkış bapsı adı ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli yapıda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi muhtevain ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya vesile vermemesi midein kapatılmalıdır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) taban amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide kuruluşlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki tütün, yangın, gaz lambası vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu olumsuz koşulların vesair katlara geçişini hapsetmek yahut kabil evetğu kadar geciktirmektir.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine mevla bapların farklı fiyatları olabilir. Örnek olarak 120 an yangına dayanım süresine mevla bir yangın kapısının hediyeı, 60 zaman yangına dayanım süresine ehil bir kapının fiyatından elan yüksektir.

ölçünlü ve sertifikasyonlara amelî olarak üretilmiş yangın bapları takribî 70 kg üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri selen birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri çeşitleme gösterebilir.

Report this wiki page